کابوس وب مستران گزارش Manual Actions

ساخت وبلاگ
[تصویر: google-penalty.jpg]

گزارش Manual Actions مواردی را که با توجه به آنها بازرسان گوگل تشخیص می دهند که سایت شما از دستورالعمل های گوگل سرپیچی کرده است را لیست می کند. الگوریتم های گوگل سطح وسیعی از موارد اسپمی را شناسایی می  نمایند و بصورت خودکار با آنها برخورد می کنند. برای بقیه موارد اسپمی گوگل از بازرسانی جهت بررسی دستی صفحات و نشانه گذاری سایت هایی که از دستورالعمل ها سرپیچی می کنند استفاده می نماید. در این موارد گوگل یا این سایت ها را در رتبه بندی ها پایین می آورد یا آنها را به طور کلی از نتایج جستجوهای خود کنار می گذارد. صفحه ی مربوط به Manual Actions مشکلات شناسایی شده در سایتتان را لیست می کند و اطلاعاتی را به شما ارائه می کند که با استفاده از آنها بتوانید مشکلات سایتتان را برطرف نمایید. اگر رتبه سایتتان تحت تاثیر یک Manual Actions قرار بگیرد گوگل این موضوع را از طریق ایمیل در message center به اطلاع شما خواهد رساند.
 اگر سایت شما در نتایج جستجوها ظاهر نمی شود، یا عملکرد آن مانند گذشته نیست، توصیه می شود که به گزارشات Manual Actions رجوع کنید و در صورت وجود آن، مراحل لازم را برای برطرف نمودن مشکلات سایت طی کنید. هنگامی که با انجام نغییرات لازم به این نتیجه رسیدید که سایتتان از دستورالعمل های وبمستر گوگل تبعیت می نماید، می توانید از طریق صفحه گزارشات Manual Actions به گوگل درخواستی را ارسال کنید تا سایتتان مورد بازبینی مجدد قرار گیرد. توجه داشته باشید که وب یک اکوسیستم همواره در حال تغییر است و عملکرد سایت شما در دوره های مختلف بالا و پایین زیادی خواهد داشت. در نتیجه حتی اکر درخواست تجدید نظر شما موفق باشد، سایت شما ممکن است در جای قبلی خود قرار نگیرد و پایینتر (یا حتی بالاتر) برود.
در صفحه Manual Actions دو نوع از عملیات به نمایش گذاشته می شود.
Manual Actions که مواردی را لیست می نماید که کل سایت را دربر می گیرد.
Manual Actions که تنها جزئی از سایت را شامل می شود و تنها یک URL منفرد و یا بخش خاصی از سایت را تحت تاثیر قرار می دهد. معمولا رایج است که برخی از صفحات یک وب سایت بزرگ Manual Actionss دریافت نمایند، به خصوص اگر آن سایت یک پلت فرم در اختیار کاربران دیگر باشد که بتوانند آزادانه در آن به تولید محتوا و اشتراک گذاری آن بپردازند. اگر موضوع تنها مربوط به بخشی مجزا باشد، تنها همان بخش تحت تاثیر Manual Actions قرار گرفته و کل سایت شامل این موضوع نمی شود.
هر کدام از بخش هایی که در بالا اشاره شد شامل اطلاعات زیر می شوند :
دلایل : در این قسمت دلایلی که Manual Actions اعمال شده آورده می شود
تاثیرات : در این بخش قسمت هایی از سایت که تحت تاثیر Manual Actionss قرار می گیرند آورده می شود. در اینجا تنها ۱۰۰۰ مورد اول نمایش داده می شود.
در مورد گوگل و اسپم
 از زمانی که موتورهای جستجو بوجود آمده اند، افرادی هم پیدا شدند که با استفاده از ترفندهایی صفحات خود را به رده های بالای نتایج جستجو ببرند. این موضوع برای کاربرانی که جستجو را انجام می دهند موضوع جالبی نیست زیرا به این طریق مطالبی که ارتباط بیشتری با موضوع جستجو دارند در رتبه های پایینتر از مطالب غیر مرتبط قرار می گیرند و همچنین این موضوع برای مالکان وب سایت های قانونی بد خواهد بود، زیرا سایت هایشان سخت تر در نتایج یافته می شوند. به همین دلایل گوگل از روز اول پیدایشش با اسپمر ها در حال مبارزه بوده و به کاربران کمک کرده است تا بهترین نتایج را دریافت نمایند و از طرف دیگر به وب سایت هایی که از مجراهای قانونی فعالیت می کنند کمک کرده است که بتوانند از طریق نتایج جستجوها ترافیک جذب نمایند. گوگل به طور پیوسته در حال فعالیت است تا بتواند نتایج بهتری را به کاربران ارائه نماید. گوگل برای ارزیابی کیفیت جستجوها به صورت تمام وقت از یک رویکرد مبتنی بر داده و استفاده از تحلیلگران، محققان و کارشناسان و همچنین آمارهای موجود استفاده می نماید. تغییرات در الگوریتم های گوگل با توجه به ارزیابی های کیفی وسیعی انجام می شود. در حال حاضر الگوریتم گوگل در تشخیص موارد اسپمی بسیار خوب عمل می کند و در اغلب اوقات می تواند به صورت اتوماتیک موارد اسپمی را تشخیص دهد و آنها را از نتایج جستجوها حذف نماید. با این حال برای حفاظت از کیفیت ایندکسگذاری ها، گوگل علاقه دارد تا از Manual Actions استفاده نماید تا بتواند به طور موثرتری با موارد اسپمی مبارزه کند.
لیستی از موارد رایج Manual Actions
سایت هک شده (Hacked site)
اگر شما با این پیام در صفحه ی Manual Action یا صفحه ی مشکلات امنیتی در Search Consolee مواجه شدید، این به این معنی است که گوگل صفحاتی را در سایت شما یافته است که توسط افراد ثالثی دستکاری یا هک شده اند. اغلب یک هکر فایل هایی را بارگذاری می نماید یا فایل های موجود را تغییر می دهد که این تغییرات توسط رویه ی ایندکسگذاری گوگل جزو موارد اسپمی شناخته می شود. در بسیاری از موارد، این محتوای مخرب از طریق پروسه ای که به کلاکینگ (cloaking) معروف است مخفی می شوند.
 برای محافظت از کاربران، صفحات سایت شما ممکن است به عنوان صفحات خطرناک برچسب گذاری شود یا ممکن است آنطور که باید در نتایج جستجو رتبه ی درخوری را بدست نیاورد.
توصیه ها
 برای دستیابی به لیست کاملی از اقداماتی که در هنگام به خطر افتادن سایتتان می توانید انجام دهید لطفا به آدرس http://www.google.com/webmasters/ مراجعه کنید.
 هنگامی که مطمئن شدید که سایت شما دیگر در خطر نیست، برای سایتتان به گوگل درخواست تجدید نظر ارسال کنید. بعد از اینکه درخواست تجدید نظرتان را به گوگل ارسال کردید، صبور باشید و منتظر پیامی در Search Console account بمانید. گوگل پس از اینکه سایتتان را مورد بررسی قرار داد این موضوع را به اطلاع شما خواهد رساند. اگر گوگل به این جمع بندی برسد که سایت شما دیگر محتواهای مشکل دار ندارد، هشدار خطرناک بودن سایت از نتایج جستجو حذف خواهد شد.
اسپم های ایجاد شده توسط کاربران (User-generated spam)
اگر در صفحه ی Manual Actionss با این پیام مواجه شدید، به این معنی خواهد بود که گوگل در سایت شما مواردی اسپمی را یافته است که توسط کاربران تولید شده است. به طور معمول این توع از موارد اسپم بیشتر در صفحات فروم، صفحات guestbook و پروفابل های کاربران یافت می شوند.
در نتیجه گوگل به بخشی از سایتتان که این موارد اسپمی در آن ظاهر شده است، یک manual spam actionn خواهد داد. مواردی که کل سایت شما را تحت تاثیر قرار می دهد در بخش Site-wide matches ظاهر می شود. مواردی که فقط بخشی از سایت یا برخی از لینک های سایت شما را تحت تاثیر قرار می دهد در بخش Partial matches به نمایش گذاشته می شود.
توصیه ها
 راهنماهای وبمستر گوگل که در مورد موارد اسپمی تولید شده توسط کاربران ارائه شده است را به دقت از طریق لینک https://support.google.com/webmasters/answer/2721437 مطالعه کنید. سپس از طریق گام های زیر تخلف های سایتتان را شناسایی و تصحیح نمایید :
 کاربران اغلب در بخش های فروم، کامنت های وبلاگ و پروفابل های کاربری محتواهایی را به سایت اضافه می نمایند. به دنبال پروفایل هایی با نام های کاربری تجاری باشید با پست هایی با مطالب تبلیغی، لینک های غیر مرتبط با عنوان بحث یا متن های نامفهوم را مورد بررسی قرار دهید.
صفحاتی از سایتتان که کاربران امکان اضافه کردن محتوا در آن را دارند را شناسایی نمایید.
 محتواهای غیر مرتبط و اسپمی را در این بخش بیابید و آنها را حذف نمایید. این ناحیه ها را برای یافتن این موارد بررسی کنید :
پست یا پروفایلی که شبیه به تبلیغات است
پست یا پروفایلی که دارای لینک های خارج از موضوع است
پست یا پروفایل هایی با نام های کاربری تجاری که به سایت هایی غیر مرتبط لینک شده اند
پست ها یا پروفایل هایی که به صورت اتوماتیک تولید شده اند و توسط یک کاربر حقیقی در سایت شما تولید نشده اند
سایتتان را به منظور یافتن محتواهای غیر قابل انتظار و اسپمی چک کنید. می توانید این کار را با استفاده از اپراتور :Confusedite در Google و جستجوی کلیدواژه های تبلیغاتی انجام دهید که ارتباط مشخصی با عنوان سایت شما ندارند. برای مثال جستجو به منظور یافتن [site:example.com insurance] مطالبی از سایت را به شما باز خواهد گرداند که با insurance در ارتباط هستند.

تمامی محتواهای نامناسب را حذف کنید.
برای جلوگیری از تولید اسپم توسط کاربران اجرای اقداماتی را در دستور کار قرار دهید. [تصویر: penalty.jpg]
 هنگامی که مطمئن شدید که سایتتان دیگر در تضاد با دستورالعمل های گوگل کار نمی کند، می توانید درخواست تجدید نظری را به گوگل ارسال نمایید. پس از اینکه این درخواست را ارسال نمودید، صبور باشید و منتظر پاسخ گوگل در کنسول جستجوی گوگل بمانید. گوگل پس از اینکه سایت شما را مورد بازبینی قرار دهد این موضوع را به اطلاع شما خواهد رساند. اگر گوگل متوجه شود که سایت شما دیگر در تضاد با دستورالعمل های گوگل قرار ندارد، manual action اعمال شده را لغو خواهد نمود.
Spammy freehosts
گوگل تلاش می کند تا در هنگام اعمال manual actionn مربوط به اسپم بسیار دقیق عمل کند. با این حال اگر تعداد زیادی از صفحات سایت هایی که توسط یک سرویس میزبانی پشتیبانی می شوند اسپمی باشند، گوگل ممکن است برای آن سرویس به طور کلی یک manual action در نظر بگیرد که این موضوع تمامی سایت هایی که توسط آن سرویس پشتیبانی می شوند را شامل خواهد شد.
توصیه ها 
از طریق لینک https://support.google.com/webmasters/answer/25832355 راهنمایی های مربوط به جلوگیری و شناسایی سوء استفاده های سرویستان را دریافت نمایید.
تمامی اکانت های اسپمی موجود در سرویستان را حذف نمایید.
 پس از اینکه مطمئن شدید که تمامی موارد دستورالعمل های وبمستر گوگل را رعایت کرده اید می توانید یک درخواست تجدید نظر به گوگل ارسال نمایید.
اگر گوگل دریابد که سایت شما هیچ یک از دستورالعمل های گوگل را نقض نکرده است، manual actionn مورد نظر از سایت شما برداشته خواهد شد.
مارک آپ های ساختاری اسپمی (Spammy structured markup)
اگر با این پیام در صفحه ی Manual Actionss مواجه شدید به این معنی است که گوگل دریافته است که برخی از مارک آپ های موجود در صفحات شما از تکنیک هایی استفاده کرده اند که خارج از دستورالعمل های استفاده از ریچ اسنیپت ها می باشد.

برای مثال : مارک آپ کردن محتواهایی که از دید کاربران پنهان هستند، مارک آپ کردن محتواهایی که ارتباط مشخصی با موضوع صفحه ندارند یا رفتارهای خرابکارانه ی دیگر از این دست.
در نتیجه ی این رفتارها گوگل یک Manual Actionss به بخشی از سایت شما که تحت تاثیر این موارد اسپمی قرار دارد اعمال خواهد نمود که این موضوع می تواند بر نحوه ی نمایش سایت شما در نتایج جستجوها تاثیر مستقیمی بگذارد. اگر Manual Actions به کل سایت اعمال شود، در بخش Site-wide matches قابل مشاهده است و اگر به بخش خاصی اعمال شود می توان آن را در بخش Partial matches پیدا کرد.
توصیه ها
 اگر می خواهید مارک آپ های شما به خوبی در نتایج جستجو به نمایش درآیند بررسی کنید که حتما از دستورالعمل های مربوط به ریچ اسنیپت ها پیروی کرده باشند. این اقدامات می تواند شامل به روز رسانی مارک آپ ها یا حذف مارک آپ هایی شود که دستورالعمل ها را نقض می نماید.
 هنگامی که تغییرات خواسته شده در سایتتان اعمال شد، می توانید یک درخواست تجدید نظر به گوگل ارسال نمایید. اگر گوگل دریابد که سایت شما دیگر در تناقض با دستورالعمل های مربوط به ریچ اسنیپت ها رفتار نمی کند، manual action از سایت شما برداشته خواهد شد.
لینک های غیر طبیعی که به سایت شما ارسال شده اند(Unnatural links to your site)
اگر در صفحه ی Manual Actionss با این پیام مواجه شدید به این معنی خواهد بود که گوگل در سایت شما لینک های غیر طبیعی را یافته است که مصنوعی، فریبنده یا دستکاری شده هستند و به سایت شما ارسال شده اند. خرید لینک یا شرکت در link schemes به منظور دستکاری رتبه بندی ها، یکی از موارد نقض دستورالعمل های گوگل به شمار می آید.
در نتیجه گوگل به سایت شما یک Manual Actions خواهد داد.
توصیه ها
ابتدا بهتر است دستورالعمل های وبمستر گوگل پیرامون لینک دهی را به خوبی مطالعه نمایید.
سپس گام های زیر را طی کنید تا تخلفات را شناسایی و برطرف نمایید:
 لیست لینک هایی که به سایت شما ارسال شده است را از طریق کنسول جستجو دانلود نمایید. شما می توانید لینک ها را با توجه به میزبان ارسال کننده ی آنها دانلود نمایید (از طریق آدرس Links to Your Site > Who links the most > Download more sample links) یا این لینک ها را با توجه به ترتیب زمان دریافت آنها دانلود کنید (از طریق آدرس Links to Your Site > Who links the most > Download latest links).
 این لیست را به منظور یافتن لینک هایی که با دستورالعمل های گوگل در مورد لینک دهی در تضاد است بررسی نمایید. اگر این لیست بسیار طولانی است، این کار را با سایت هایی شروع کنید که بیشتر از دیگران به شما لینک داده اند یا ابتدا لینک هایی که در چند ماه اخیر دریافت کرده اید را مورد بازبینی قرار دهید.
 برای هر لینکی که با دستورالعمل های گوگل در تناقض باشد، با وب مستر آن سایت تماسی برقرار کنید و از او بخواهید لینکش را حذف کند یا از ارسال اندیس رتبه بندی از طریق آن لینک جلوگیری نماید. می توان این کار را با استفاده از تگ “rel=nofollow” انجام داد.
از ابزار Disavow links در کنسول جستجو برای رد کردن لینک هایی که توانایی حذف آنها را ندارید استفاده کنید.
هنگامی که لینک های ساختگی را از سایتتان حذف کرده یا آنها را رد (disavoww) کردید، می توانید یک درخواست تجدید نظر به گوگل ارسال نمایید. این درخواست باید شامل اطلاعاتی در مورد لینک هایی که حذف نموده اید و توضیحی در مورد لینک هایی که نتوانسته اید آنها را حذف کنید باشد. این اطلاعات به گوگل کمک خواهد کرد که درخواست شما را بهتر و راحتتر بررسی نماید. پس از ارسال درخواست بهتر است صبور باشید و موضوع را از طریق کنسول جستجو پیگیری نمایید. در صورتی که به درخواست شما رسیدگی شود این موضوع از طریق کنسول جستجو اعلام خواهد شد. اگر سایت شما تمامی دستورالعمل های گوگل را رعایت کرده باشد manual action از سایتتان برداشته خواهد شد.
محتواهای بی کیفیت بدون هیچ گونه ارزش افزایی (Thin content with little or no added value)
اگر با این پیام در صفحه ی manual actionn مواجه شدید به این معنی خواهد بود که گوگل صفحاتی را در سایت شما یافته است که محتواهای آن بسیار کم ارزش و بی کیفیت می باشد.
در اینجا به چند مثال در مورد صفحاتی با محتواهای کم ارزش و بی کیفیت اشاره می نماییم :
محتواهایی که به صورت اتوماتیک تولید شده اند
صفحاتی با میزان وابستگی بسیار اندک (Thin affiliate pages)
محتواهایی از منابع دیگر. برای مثال: محتواهای وسله پینه شده یا پست های مهمان بسیار کم کیفیت
این تکنیک ها محتواهای ارزشمندی را برای کاربران فراهم نمی کنند و با دستورالعمل های گوگل در تضاد هستند.
در نتیجه گوگل در عکس العمل به این اقدامات یک manual spam actionn به بخشی که از این محتواها استفاده کرده است اعمال خواهد کرد.
توصیه ها
ابتدا بخش هایی از دستورالعمل های وب مستر گوگل را که در ادامه به آنها اشاره می شود را مورد بررسی قرار دهید :
 محتواهایی که به صورت اتوماتیک تولید شده اند (https://support.google.com/webmasters/answer/2721306)
برنامه های وابسته سازی (https://support.google.com/webmasters/answer/76465 )
محتواهای وسله پینه شده از منابع مختلف (https://support.google.com/webmasters/answer/2721312 )
Doorway pages (https://support.google.com/webmasters/answer/2721311 )
سپس این گام ها را پیگیری کنید تا تخلفات انجام شده در سایتتان را برطرف نمایید :
محتواهای تکراری در سایتتان که در جاهای دیگر یافت می شود را شناسایی کنید.
محتواهای بی کیفیت و با ارتباط اندک در سایتتان را شناسایی نمایید.
سایتتان را به منظور یافتن محتواهایی که به صورت اتوماتیک تولید شده اند، بررسی نمایید.
 اگر سایتتان شامل هر کدام از این موارد بود، در نظر داشته باشید که به جای این محتواها، مطالبی با کیفیت را به مخاطب ارائه نمایید.
 از دوستان و آشنایانتان – کسانی که در مدیریت سایت نقشی ندارند – بخواهید تا سایتتان را مورد بررسی قرار دهند و برای بهبود آن ایده پردازی نمایند.
سایتتان را بهبود دهید تا بررسی آن برای کاربران ارزشمند باشد
 پس از اینکه سایتتان کاملا در چارچوب های دستورالعمل های گوگل قرار گرفت می توانید یک درخواست تجدید نظر به گوگل ارسال کنید و منتظر پاسخ آن در کنسول جستجو باشید.
پنهان کاری محتوا و / یا ریدایرکت های پنهانی (Cloaking and/or sneaky redirects)
اگر در صفحه ی Manual Actionss سایتتان با این پیام برخورد کردید، به این معنی خواهد بود که محتواهایی که در سایت شما به کاربران نمایش داده می شود با محتواهایی که در اختیار پیمایشگر های گوگل قرار می گیرد متفاوت است یا کاربران را به صفحاتی ریدایرکت می نمایید با صفحاتی که گوگل می بیند تفاوت دارند. پنهان کاری محتوا و ریدایرکت های پنهانی مواردی هستند که با دستورالعمل های گوگل در تناقض می باشند.
در نتیجه ی این رفتارها در سایتتان گوگل manual spam action به سایت شما اعمال خواهد نمود.
توصیه ها
ابتدا بهتر است دستورالعمل های گوگل پیرامون cloaking and sneaky redirects را مورد بررسی قرار دهید.
سپس گام های زیر را پیگیری نمایید تا تخلفات موجود در سایتتان را شناسایی و برطرف کنید :
از ابزار Fetch as Googlee در کنسول جستجو به منظور بررسی صفحاتی که تحت تاثیر قرار گرفته اند(از دیدگاه گوگل) استفاده نمایید.
محتواهای بررسی شده از دیدگاه گوگل را با محتواهایی که به عنوان کاربر در سایتتان مشاهده می نمایید مقایسه کنید.
 اگر تفاوتی مشاهده کردید، آن بخش هایی را که بین محتوای مشاهده شده توسط گوگل و کاربران اختلاف ایجاد کرده را از بین ببرید. این موضوع نیاز به بررسی کدهای سایتتان بر روی سرور دارد.
URLهایی که کاربران را به جایی غیر از آنجایی که انتظار می رود می برد را بیابید.
سایتتان را به منظور یافتن URLL هایی که بسته به شرایط ریدایرکت را انجام می دهند بررسی کنید. برای مثال ان دسته از URL هایی را که کاربرانی که فقط از جستجوی گوگل وارد سایت شده اند را ریدایرکت می نمایند را بیابید.
 اگر سایت شما کاربران را با یکی از راه های بالا ریدایرکت می کند، بخشی از سایتتان را که این ریدایرکت ها را تولید می کند را یافته و آن را حذف نمایید. برای این کار باید تغییراتی را در کدهای سایت بر روی سرور اعمال نمایید.
نکته : این دسته از ریدایرکت ها عمدتا در جاوا اسکریپت یا فایل .htaccesss نوشته می شوند. بهتر است برای رفع مشکل سیستم مدیریت محتوا و پلاگین هایتان را مورد بررسی قرار دهید.
 پس از اینکه تغییرات مد نظر گوگل را اعمال کردید و مطمئن شدید که دیگر دستورالعمل های گوگل را رعایت کرده اید می توانید یک درخواست تجدید نظر به گوگل ارسال نمایید تا Manual Action مورد نظر از سایت شما برداشته شود. اگر درخواست شما موفق باشد Manual Action از سایت شما برداشته خواهد شد و این موضوع از طریق کنسول جستجو به اطلاع شما خواهد رسید.
پنهان کاری (Cloaking: First Click Free violation)
اگر در صفحه ی مربوط به Manual Actionss پیامی با این مضمون در یافت نمودید، به این معنی است که برخی از صفحات سایت شما از دستورالعمل های گوگل در زمینه ی Cloaking سرپیچی کرده اند. به طور خاص، سایت شما محتوای جامعی را برای پیمایش گر های گوگل فراهم کرده است اما همان محتوا را به کاربرانی که از طریق سرویس های گوگل به سایت وارد می شوند ارائه نمی دهد. کاربران برای مشاهده ی اطلاعات جامع باید یا سایت را دنبال کنند (subscribe) یا در سایت ثبت نام نمایند یا به طریقی به حساب کاربری خود وارد شوند.
هنگامی که گوگل این موضوع را در سایت شما مشاهده می کند، یک manual actionn به سایت اعمال می کند که بخش هایی از سایتتان را که با این موضوع درگیر هستند را شامل می شود.
توصیه ها
 مطمئن شوید که سایت شما دقیقا همان چیزی را به کاربران هدایت شده به سایت از طریق سرویس های گوگل ارائه می نماید که به خزنده های گوگل نمایش می دهد.
شما باید از سیاست های گوگل با عنوان First Click Freee تبعیت نمایید. یعنی اینکه کاربران بدون اینکه در سایت ثبت نام نمایند یا به طریقی شما را فالو کنند، باید بتوانند با کلیک بر روی سایت شما در نتایج گوگل به مقاله و صفحه ی مورد نظرشان دسترسی داشته باشند.
پس از اینکه مطمئن شدید که سایتتان سیاست های گوگل در مورد First Click Freee را رعایت کرده است می توانید یک درخواست تجدید نظر به گوگل ارسال نمایید.
 پس از اینکه درخواست خود مبنی بر تجدید نظر را به گوگل ارسال نمودید باید کمی صبور باشید و منتظر پاسخ گوگل به درخواستتان بمانید. اگر گوگل به این جمع بندی برسد که سایت شما هیچ تخلفی را انجام نمی دهد manual action از سایت شما برداشته خواهد شد.
لینک های غیر طبیعی ارسال شما از سایت شما (Unnatural links from your site)
اگر در صفحه ی manual actionn سایتتان با این پیام مواجه شدید، به این معنی است که گوگل یک الگویی از لینک دهی دستکاری شده و غیر طبیعی در سایت شما پیدا کرده است. خرید لینک و شرکت در link schemes به منظور دستکاری رتبه ها در نتایج جستجو خلاف دستورالعمل های گوگل است و از طریق الگوریتم های گوگل به شدت ردیابی می شود.
در نتیجه ی وجود این تخلفات در سایت شما گوگل یک manual actionn به سایت شما اعمال خواهد نمود. در صورتی که تخلفات سراسر سایت را درگیر کرده باشد manual action به کل سایت اعمال می شود و در قسمت Site-wide matches قابل مشاهده است. اما اگر تخلفات تنها در بخش هایی از سایتتان مشاهده شود manual action در بخش Partial matches ظاهر خواهد شد.
توصیه ها
 ابتدا بهتر است قبل از هر کاری دستورالعمل های گوگل پیرامون لینک دهی را از طریق لینک https://support.google.com/webmasters/answer/66356 مطالعه نمایید.
سپس می توانید گام های زیر را به منظور شناسایی و برطرف نمودن تخلفات سایتتان پیگیری نمایید :
 تمامی لینک هایی را که در قبال دریافت هزینه به دیگران ارسال کردید و یا آنها را در ازای دریافت لینک به دیگران داده اید را شناسایی کنید.
 این لینک ها را یا به طور کلی از سایتتان حذف نمایید یا ترتیبی دهید که این لینک ها در اندیس گذاری های جستجو هیچ تاثیری نداشته باشند. می توانید این کار را با استفاده از rel=”nofollow” یا ریدایرکت کردن این لینک ها با استفاده از فایل robots.txt انجام دهید.
 پس از اینکه سایتتان به طور کامل چارچوب های گوگل را رعایت کرد، می توانید یک درخواست تجدید نظر به گوگل ارسال کنید و از گوگل بخواهید تا در مورد سایتتان یک بازنگری کلی کرده و manual action اعمالی را از سایتتان حذف نماید.
اسپم خالص (Pure spam)
اگر با این پیام در صفحه ی manual actionn مواجه شدید، به این معنی خواهد بود که گوگل در صفحات سایت شما نکنیک هایی را مشاهده کرده است که بر خلاف دستورالعمل های وب مستر این شرکت می باشد. به طور کلی هنگامی این پیام دریافت می شود که محتواهای تولید شده اتوماتیک و بی معنی، کلاکینگ، استفاده از بخشی از محتوای دیگر سایت ها و/یا نقض مکرر دستورالعمل های گوگل در سایت مشاهده شود.
با مشاهده ی این تخلفات گوگل یک manual action به منظور جلوگیری از این تخلفات به سایتتان اعمال خواهد نمود.
توصیه ها
سایتان را طوری به روزرسانی کنید که تمامی دستورالعمل های گوگل در آن رعایت شده باشد.
 پس از برطرف نمودن تخلفات موجود درسایت، یک درخواست تجدید نظر به گوگل ارسال نمایید و منتظر پاسخ گوگل از طریق کنسول جستجو باشید.
کلاکینگ تصاویر (Cloaked images)
اگر در صفحه ی Manual Actionss با این پیام مواجه شدید به این معنی خواهد بود که برخی از تصاویر موجود در سایتتان آن طور که به موتورهای جستجو نمایش داده می شوند به کاربران نشان داده نمی شوند. به طور کلی کلاکینگ به پروسه ای گفته می شود که طی آن محتواهایی که به کاربران نمایش داده می شود با محتوایی که در اختیار موتورهای جستجو قرار داده می شوند متفاوت باشد. کلاکینگ یک تخلف از دستورالعمل های گوگل محسوب می شود زیرا با استفاده از کلاکینگ محتوایی به کاربران ارائه می شود که مورد نظر کاربران نمی باشد و کاربران انتظار ندارند که با آن محتوا مواجه شوند. کلاکینگ تصاویر می تواند یک تجربه ی نامناسب برای کاربران در استفاده از بخش تصاویر گوگل بوجود آورد. زیرا ارائه ی تصاویر غیر مرتبط و مبهم نتایجی خواهد بود که کاربران اصلا به دنبال آنها نیستند.
با مشاهده ی این دسته از تخلفات در سایتتان، گوگل یک Manual Actionss به بخش هایی از سایتتان اعمال می نماید. این اقدام گوگل بر نحوه ی نمایش تصاویر سایتتان در نتایج جستجو تاثیر مستقیمی می گذارد.
مثال هایی از کلاکینگ تصاویر
در اینجا چند مثال در مورد رفتارهایی که تحت عنوان کلاکینگ تصاویر از آنها یاد می شود ارائه شده است :
ارائه ی تصاویری به گوگل که با تصاویر ارائه شده به کاربران متفاوت می باشد.
 ارائه ی تصاویری به گوگل که با استفاده از یک تصویر دیگر از دید کاربران پنهان شده باشد. برای مثال : یک کتاب الکترونیکی.
ریدایرکت کردن کاربران به یک مکان دیگر هنگامی که انها در نتایج جستجوی گوگل بر روی تصاویر کلیک می نمایند.
توصیه ها
 مطمئن شوید که تصاویری که در نتایج جستجو و در سایتتان به کاربران ارائه می شود کاملا یکسان می باشد. برخی از رفتارهای کلاکینگ می تواند ناشی از ابزارهای anti-hotlinking باشد؛ نگاهی به کدهای سرور سایتتان بیاندازید و پلاگین هایی که نصب نموده اید را به منظور یافتن این ابزارها بررسی کنید.
 پس از اینکه مطمئن شدید که تصاویر به نمایش درآمده در سایتتان با تصاویری که در نتایج جستجو ارائه می شود یکسان می باشد، وقت آن است که یک درخواست تجدید نظر به گوگل ارسال نمایید.
 پس از ارسال درخواست بهتر است کمی صبور باشید و این موضوع را از طریق کنسول جستجو چک کنید. اگر گوگل به درخواست شما رسیدگی کند این موضوع را با شما در میان خواهد گذاشت.
مخفی کردن متن ها یا انباشتن کلیدواژه ها (Hidden text and/or keyword stuffing)
اگر در صفحه ی Manual Actionss با این پیام مواجه شدید، به این معنی است که برخی از صفحات سایتتان دارای متن های مخفی می باشد یا در آنها از کلیدواژه ها به طور افراطی و خارج از تعادل بهره گرفته شده است. این تکنیک ها خارج از چارچوب دستورالعمل های گوگل می باشد.
در نتیجه، گوگل با مشاهده ی این تخلفات یک manual spam action به سایت شما ارسال خواهد نمود.
توصیه ها
 ابتدا دستورالعمل های گوگل در مورد متن های مخفی و انباشتن کلیدواژه ها را از طریق لینک های https://support.google.com/webmasters/answer/66353 و https://support.google.com/webmasters/answer/66358 مورد مطالعه قرار دهید.
سپس گام های زیر را بردارید تا تخلفات موجود در سایت را شناسایی و برطرف نمایید :
از ابزار Fetch as Googlee در کنسول جستجو برای بررسی محتواهایی که برای پیمایشگر های گوگل قابل مشاهده است استفاده نمایید و آنها را با آنچه کاربران مشاهده می نمایند مقایسه کنید.
به دنبال متن هایی که رنگ آنها همانند یا شبیه رنگ زمینه ی صفحه است بگردید.
 نکته : شما می توانید این متن ها را با انتخاب همه ی متن های موجود در صفحه نمایان کنید. می توانید این کار را با فشردن همزمان کلید های Ctrl و A انجام دهید.
 همانطور که در دستورالعمل های گوگل توضیح داده شده است به دنبال محتواهای مخفی شده با استفاده از استایلینگ های CSS یا positioning بگردید.
هر گونه متن مشابه آنچه در موارد بالا توضیح داده شد را از سایتتان حذف نمایید تا متن های قابل مشاهده برای خزنده ها و کاربران با هم یکسان شوند.
 به دنبال لیستی از پاراگراف هایی بگردید که کلمات در آنها بدن هیچ زمینه ی خاص و هیچ دلیل خاصی مداوم تکرار شده اند.
تگ های <title> و تمام متن ها را برای یافتن رشته های متنی که مداوم تکرار شده اند جستجو نمایید.
این رشته ها و مثال های مشابه از انباشتن کلید واژه ها را از متن هایتان حذف نمایید.
 پس از انجام اقدامات بالا، هنگامی که به این نتیجه رسیدید که در سایتتان دیگر هیچگونه تخطی از دستورالعمل های گوگل وجود ندارد می توانید یک درخواست تجدید نظر به گوگل ارسال کرده و از آنها بخواهید تا در مورد سایتتان بازنگری کنند. اگر گوگل به این نتیجه برسد که سایت شما از دستورالعمل ها پیروی می نماید، manual action اعمال شده را از سایتتان برخواهد داشت.


تفاوت بین Manual Actions report و Security Issues report چیست؟

مقداری همپوشانی مفهومی بین گزارش Manual Actions و گزارش Security Issues وجود دارد. از این رو دانستن تفاوت های این دو خالی از لطف نیست :
گزارش Manual Actionss تخلفاتی را که به صورت دستی در سایتتان یافته شده است را لیست می نماید که عمدتا هدف این تخلفات دستکاری ایندکسهای جستجو می باشد. این تخلفات لزوما خطری را برای کاربران به همراه ندارد. اکثر مشکلاتی که در اینجا اورده می شود منجر به این خواهد شد که سایت در نتایج جستجو تنزل رتبه پیدا کرده و یا به طور کلی از نتایج حذف شود.
گزارش Security Issuess مطالبی را لیست می کند که نشان می دهد که سایت شما هک شده یا اتفاقات سایت شما می تواند به کاربر یا رایانه ی او صدمه بزند. برای مثال نصب بد افزارها یا نرم افزارهای ناخواسته از جمله این مشکلات می باشد. این صفحات با یک برچسب اخطار در نتایج جستجو ظاهر می شوند یا اینکه مرورگر هنگام باز کردن این صفحات توسط کاربر یک صفحه ی هشدار را به آنها نشان می دهد.
سیموری خنج...
ما را در سایت سیموری خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی simori بازدید : 216 تاريخ : چهارشنبه 31 خرداد 1396 ساعت: 21:14