چه کار کنم که برای شوهرم متنوع به نظر برسم؟

ساخت وبلاگ

چه کار کنم که برای شوهرم متنوع به نظر برسم؟

چه کار کنم که برای شوهرم متنوع به نظر برسم؟چه کار کنم که برای شوهرم متنوع به نظر برسم؟

سلام
من یه خانم 24 ساله هستم که 8 ماهه ازدواج کردم.تا قبل از این من و همسرم مشکلی نداشتیم ولی جدیدا ازم انتقاد میکنه و میگه تو آدم متنوعی نیستی و دختر لوندی نیستی (باور کنید اولیم بارم بود این کلمه رو میشنوم) و میگه که تو اصلا بلد نیستی که ناز و عشوه بیا! گف که خسته شده از اینکه هر وقت درخواست نزدیکی میکنه من میگم چشم! خب من باید چکا میکردم مگه تو دین نداریم که هر وقت شوهر درخواست کرد ما قبول کنیم و ثواب داره؟؟؟!!!!

راستش من اصلا بلد نیستم ناز کنم و یه جورایی از این کار خجالت میکشم! از وقتی که این انتقاد رو از من کرد من هیچ تغییری در رفتارم ایجاد نکردم چون واقعا نمیدونم باید چکارا بکنم. وقتی ازش پرسیدم خو باید چکار کنم بهم گف خودت برو یاد بگیر برو اطلاعاتت رو زیاد کن.
خواهشا اگه کسی بلده بیاد منو راهنمایی بکنه ممنون میشم چون احساس میکنم این قضیه رو زندگیمون تاثیر گذاشته و زندگیمون دیگه به گرمی اول نیست.

پاسخ :

سلام

ایشون از شما انتظار داره گاهی شما برای رابطه ی جنسی پیش قدم بشید . انتظار داره گاهی نشون بدید که رابطه می خواید . وقتی رابطه شروع شد جاهایی که لذت می برید عکس العملتون رو پنهان نکنید . یه مقداری که در یک حالت آمیزش کردید پیشنهاد بدید که در یه حالت دیگه آمیزش رو ادامه بدید . همش اون فاعل نباشه ، گاهی اوقات ازش بخواید که به پشت بخوابه و شما روی اون قرار بگیرید و … !

روی اندام جنسی تون موقع رابطه مانور بدید . مثلا موقعی که روی اون قرار گرفتید ازش بخواید سینه هاتون با دستاش بگیره و یا بخوره .

بدن شما خانم ها مثل یه انبار مهمات ظرفیت منفجر کردن آقایون رو داره ! فقط کمی خلاقیت به خرج بدید . فکر کنید اون چی دوست داره روی همون تمرکز کنید .

هشدار : این کارها نباید هر روز انجام بشه چون براش عادی میشه . استانداردش شب های دوشنبه و جمعه است .

نگید ما هر روز رابطه داریم و راضی هستیم اگه تعدادش رو کمتر کنید بهتون قول میدم راضی تر خواهید شد .

چه کار کنم که برای شوهرم متنوع به نظر برسم؟

با این روش ها برای شوهرتان جذاب شوید

یکی از مهمترین راههای رسیدن به این مقصود اینست که،عقل را چراغ راه خویش قرار دهیم. انسانها همه ی رفتار و کردار خویش را با عقل سنجیده، در تاریکی ها و ظلمتها برای تشخیص راه از چاه، از نور عقل کمک می گیرند و از مهالک بسیاری نجات می یابند، لذا گفتار،رفتار، حرکات و سکنات انسان عاقل مورد توجه دیگران قرار گرفته، قلبهای زیادی را به سوی خویش جذب می کند، چرا که همه ی افراد بصورت فطری کمال طلبند و مجذوب انسانهائی می شوند که نواقص را از خود دور کرده و دارای کمالات و زیبائیها هستند . همچنین فردی که می خواهد جذابیت را در خود ایجاد کند لازم است که با دیگران بتواند ارتباط موثری برقرار کند، زیرا ارتباط مانند چتر بزرگی است که تمام آنچه را بین آدمیان می گذرد در بر می گیرد و بر آن اثر می گذارد.
بدیهی است که اولین جوانه های ارتباط بین انسان ها، در حریم خانواده پدیدار می گردد و بهترین خاستگاه روابط سالم و مطلوب، خانه و خانواده می باشد.رابطه خوشایند و آرام بخش زن و شوهر نه تنها مناسب ترین بستر رشد و شکوفایی و تعالی شخصیت آن ها را فراهم می نماید، بلکه چنین رابطه ای از نیاز های ضروری فرزندان نیز به شمار می رود و به نوبه خود در رشد و تعالی آن ها بسیار مؤثر است.رابطه زن و شوهر سرچشمه همه عاطفه ها و بستر گیراترین و جذاب ترین رابطه هاست. رابطه زن و شوهر آمیزه ای است از زیباترین تلاقی چشم ها، گیراترین تبادل کلام ها و همسو ترین اندیشه ها.

برای یک ارتباط موثر با همسرتان توجه به این موارد لازم است:
۱. شاد باشیم : شاد بودن همیشه ارزشمند است، پس سعی کنیم خود را خوشحال و سرحال نشان دهیم تا خستگی را از تن شریک زندگی خود دور کنیم.
۲. صبور باشیم : اگر رفتار همسرمان را خوشایند نمی‌دانیم بهتر است با حوصله و تأمل و در شرایط مناسب او را از چگونگی رفتارش آگاه کنیم.
۳. منطقی رفتار کنیم : مسایل را منطقی و درست بررسی کنیم و به جای منافع شخصی، مصالح زندگی مشترک را در نظر بگیریم و بی‌طرفانه قضاوت کنیم.
۴. کم توقع باشیم : از همسرمان آن‌قدر انتظار داشته باشیم که بتواند به انتظارات پاسخ دهد.
۵. مثبت ‌نگر باشیم : با بیاد آوردن لحظات شیرین زندگی بدبینی را از خود دور کنیم، به رفتارهای خوب همسرمان بیشتر بیندیشیم و جنبه‌های خوب زندگی را فراموش نکنیم.
۶. خوش‌ بین باشیم : داشتن نگاه خوش‌بینانه به زندگی و اطرافیان باعث ایجاد آرامش و بذل محبت و عاطفه می‌شود.
۷. یک‌دل باشیم : درک متقابل موجب ایجاد تفاهم می‌شود و یکدلی به وجود می‌آورد.
۸. شنونده ی خوبی باشیم : هنگامی که همسرمان با ما صحبت می‌کند حتی‌الامکان به چشمان او نگاه کنیم و یا با اشاره و سر تکان دادن نشان دهیم که به حرف‌های او توجه داریم.
۹. مشوق همسر خود باشیم : برای رفتارها و صحبت‌های همسرمان ارزش قائل شویم و با یادآوری موقعیت‌های موفق گذشته، او را تشویق کنیم تا آینده ی بهتری داشته باشد.
۱۰. به پیشرفت یکدیگر اهمیت دهیم : آنقدر صمیمی باشیم که پیشرفت و ترقی همسرمان یکی از آرزوهای ما باشد، در حقیقت اولین کسی که از این پیشرفت سود می‌برد ما هستیم.
۱۱. خوش قول باشیم : برای حرف‌ها و قول‌های خود ارزش قائل شویم و خود را در مقابل آنها مسوول بدانیم خوش‌قولی نشانه ی احترام به خود و همسر است.
۱۲. احترام به شخصیت همسر : به شخصیت همسرمان احترام بگذاریم و حرمت یکدیگر را نزد خانواده و دوستان و … حفظ کنیم.
۱۳. ارتباط کلامی و عاطفی کار آمد : سعی کنیم با همسر خود درباره ی مسائل مختلف گفتگو کنیم. صحبت کردن بهترین راه آگاهی از افکار و احساسات همسر می‌باشد.
۱۴. با یکدیگر مهربان باشیم : همسرمان را جزئی از وجود خود بدانیم، محسناتش را بازگو کنیم، برایش خوبی بخواهیم و در راه کمک به همسرمان تمام تلاش خود را به کار ببریم. با مهربانی می‌توانیم مالک قلب‌های یکدیگر باشیم و رابطه ی گرم و صمیمی بر قرار کنیم.
۱۵. محبت‌ پذیر و قهر گریز باشیم : منش توأم با مهربانی و دوری از قهر و کینه صفت همسران فداکار است. تلاش کنیم که آیینه ی زندگیمان شفاف و بدون غبار کدروت باشد.
۱۶. راستگو باشیم : صداقت و راستی از بهترین سرمایه‌های زندگی مشترک است. هرگز نباید به دروغ و نیرنگ متوسل شویم حتی اگر حقیقت به نفع ما نباشد. فراموش نکنیم که دروغ پایه‌های زندگی را سست می‌کند.
۱۷. محیط خانواده را با صفا کنیم : فضای عاطفی خانواده باید چنان مطلوب و دوست داشتنی باشد که همسرمان در آن احساس رضایت خاطر کند و از امنیت روانی برخوردار باشد.
۱۸. به ارزش‌های دینی،پایبند باشیم : ارزش‌ها از ارکان و ستون‌های اصلی خانواده محسوب می‌شوند و مقید بودن به ارزش‌ها موجب دوام و استحکام خانواده می‌شود و اصالت آن را حفظ می‌کند.
۱۹. به نیازهای همسر توجه کنیم : رفتار دلنشین و توأم با متانت موجب می‌شود خواسته‌های خود را به راحتی بیان کند.
۲۰. بهداشت روانی همسر را تأمین کنیم : در سایه ی سلامت جسمی و روانی می‌توانیم به هدف‌های خود برسیم، بنابراین باید به رفتار او توجه نماییم و از افسردگی و خمودگیش جلوگیری کنیم.
۲۱. با یکدیگر مشورت کنیم : هر یک از همسران باید حق داشته باشند نظر و پیشنهاد خود را بیان کنند. با مشورت کردن، راه رسیدن به زندگی سالم کوتاه تر می‌شود.
۲۲. قدرشناس باشیم : از همسرمان به خاطر انجام وظایف، مسوولیت‌ها و همکاری‌هایش قدردانی کنیم. برای ابراز سپاسگزاری و تشکر به کلمه‌های خاصی نیازمند نیستیم!
۲۳. احساس مسوولیت داشته باشیم : هر یک از همسران باید خود را در مقابل کاری که برعهده گرفته‌اند متعهد بدانند و از انجام دادن آن شانه خالی نکنند.
۲۴. برنامه‌ریزی کنیم : در حقیقت برنامه‌ریزی به زندگی خانوادگی نظم و سامان می‌بخشد.
۲۵. الگوی خوبی باشیم : طوری رفتار کنیم که الگوی رفتاری مناسبی برای همسر و فرزندان خود باشیم.
۲۶. خود را به جای همسرمان بگذاریم : دنیا را از دریچه ی نگاه او ببینیم و از خود بپرسیم : « اگر من جای او بودم چه می‌کردم؟»
۲۷. به خواسته‌ها یکدیگر احترام بگذاریم : فراموش نکنیم که ازدواج پیمان همکاری و تشریک مساعی است.
۲۸. میانه رو و متعادل باشیم : حضرت علی (علیه السلام) فرموده‌اند « خیرالامور اوسطها»، پس اگر در تمام امور زندگی (خوردن، خوابیدن، مسافرت و حتی محبت کردن و…) اعتدال را رعایت کنیم کمتر دچار مشکل می‌شویم.
۲۹. با جملات زیبا از همسر خود دلجویی کنیم : یک جمله ی شورانگیز می‌تواند طوفانی از خشم و غضب و نفرت را خاموش کند و بنای زندگی را از خطرات گوناگون دور سازد.
۳۰. روابط زناشویی را بسیار مهم بدانیم : عدم توجه به این روابط موجب ایجاد مشکلات مختلف خانوادگی، روحی و روانی برای هر یک از طرفین می‌شود و زندگی را با خطرهای جدی روبرو می‌کند.
۳۱. به همسرمان دلگرمی بدهیم : به همسر خود بگوییم که من به خاطر عشق به تو همه ی سختی‌های زندگی‌مان را می‌پذیرم چنین جملاتی باعث دلگرمی او می‌شود.
۳۲. همسر خود را راضی کنیم : باید طوری رضایت همسرمان را جلب نماییم که مطمئن باشیم هیچ وقت ما را ترک نمی‌کند و یا در هیچ مشکلی ما را تنها نمی‌گذارد.
۳۳. با همسرمان صادقانه رفتار کنیم : با متانت و صداقت قبول کنیم که در بعضی از کارها همسرمان شایسته‌تر است.
۳۴. در زندگی مشترک به تنهایی تصمیم نگیریم : برای سخن و پیشنهاد همسرمان احترام قائل شویم و خود را عقل کل ندانیم. باور داشته باشیم که همیشه همه چیز را همگان دانند.
۳۵. سختی‌ها و مشکلات محیط کار را در حد ضرورت با همسرمان در میان بگذاریم : هم فکری بار مشکلات را سبک‌تر می‌نماید.
۳۶. فرمان ندهیم : نباید خانه را به پادگان تبدیل کنیم، متوجه باشیم که خانه کانون عشق و محبت است نه محل یکه تازی و خشونت.
۳۷. تعصبات غلط و افکار مزاحم را از خود دور کنیم : افکار مزاحم مانند خوره، سلامت روانی انسان را از میان می‌برند. بهتر است به جای اعمال تعصبات دست و پاگیر انرژی خود را صرف توجه به همسر و خانواده نماییم.
۳۸. از ازدواج خود اظهار پشیمانی نکنیم : زندگی و روابط خود را با دیگران مقایسه نکنیم و از یاد نبریم که زندگی هر کسی مطابق سلیقه و عقل و درایت او اداره می‌شود.
۳۹. روی نقاط ضعف همسر خود انگشت نگذاریم : هر فردی ممکن است در موارد مختلف دچار ضعف باشد آشکار کردن و بزرگ جلوه‌ دادن این نقاط ضعف موجب ایجاد کدورت می‌شود. هرگز نباید از نقطه ضعف‌ها به عنوان اسلحه‌ای برای سکوت یا شکست دادن همسر استفاده کنیم.
۴۰. مقابله به مثل نکنیم : از رفتارهای تلافی جویانه بپرهیزیم و سعی کنیم به جای مقابله به مثل، رفتار مناسب را به او یادآوری نماییم.

چه کار کنم که برای شوهرم متنوع به نظر برسم؟

چگونه شوهرمان را مجذوب کنیم

همه ی خانم ها دوست دارند که بدانند چگونه می توانند همسرشان را تحت تاثیر قرار دهند ، محبت او را جلب کنند اما گاهی اوقات هرچه تلاش می کند نتیجه نمی گیرد یا برعکس رابطه شان را خراب تر می کند .

گاهی یک خانم با آن که با زحمات ها و گذشت و ایثار های فراوان در زندگی مشترک داشته اما، نه آن که همسرش به او نزدیک نشده بلکه نسبت به او سردتر شده است. در این حالت ضمن گیج شدن، از او ناامید شده و از همسرش طلاق عاطفی می گیرد! چرا این گونه شده است؟ چرا قلب همسرش را جذب نکرده، بلکه از دست داده است؟

پاسخ این پرسش ها یک کلمه است؛ به همسرش “احترام” نگذاشته است.

احترام گذاشتن قواعدی دارد که در این نوشتار به آن اشاره خواهیم کرد.

پذیرش بدون شرط شوهر

یک مرد نیاز دارد همان گونه که هست پذیرفته شود ، دقیقاً همان طوری که هست .این نوع پذیرش کامل ،او را متقاعد می کند که شما براستی اورا دوست دارید (زن کامل ، ص 50).

اگر می خواهید که ازدواج شما با کامیابی همراه باشد ، شما باید تصمیم بگیرید که شوهر تان را همان گونه که هست بپذیرید ، وبدانید که ارتباط بین شما بدون پذیرش ، بهبود نخواهد یافت. حق انتخاب وتصمیم گیری با شماست ، شما می توانید انتخاب کنید که با خشم وعصابنیت زندگی کنید ویا این که شوهرتان را بدان گونه هست پذیرا شوید (زن کامل ،ص 55).

پذیرش با تحمل همسر فرق دارد ، بردباری وتحمل به معنای پذیرش نیست ، تحمل شما فقط شوهرتان را وادار می کند که احساس نقص و ناشایستگی بکند . اومی تواند احساس کند که مورد قبول همسرش قرار نگرفته و قادر نیست که شما را کاملاً دوست بدارد.

پیامبر گرامی اسلام می فرمایند : هیچ مردى بعد از اسلام نفعى بالاتر از همسر مسلمان عایدش نشد كه چون به او بنگرد مسرور گردد، و چون به او فرمانى دهد اطاعت نماید، و در نبود شوهر مال او و ناموس خود را حفظ نماید. ( من‏لایحضره‏الفقیه ج : 3 ص : 390)

خط قرمز هادر گفتار

اولین نکته ای که در گفتار تأثیر فراوانی در روان شوهرتان دارد و موجب افزایش علاقه شوهرتان به شما خواهد شد ، «تحسین کردن شوهر» است ، این تحسین مهم ترین نیاز روحی یک مرد است.

واژه « احترام» بنابر تعریف فرهنگ لغت ، به معنای : حرمت ، تکریم ، ارج نهادن ، ستایش و تمجید است . به عنوان یک زن ، شما آرزو دارید که مورد عشق وعلاقه همسرتان باشید ، درست می گویم ؟ اما شوهر شما هم به عنوان یک مرد ، آرزو دارد که شما وی را تحسین کنید زیرا نخستین نیاز اوست(زن کامل ،ص 61) . هر زنی می تواند نکات مثبت همسرش را بیابد ، آن را تمجید کند ، نقاط ضعف اورا از زاویه مثبت به آن نگاه کند وشوهرش را تمجید نماید .

زن می تواند با جملات تمجید آور که در نهایت لطف ومحبت تنظیم شده باشد ،شخصیت واحساس شوهرش را کاملاًعوض کند و واقعاً از او مردی با لیاقت و با کفایت بسازد.

احترام در رفتار

یکی از نمادهای احترام و توجه رفتاری ، استقبال ،بدرقه از شوهر است و نشانه ی دیگر عذر خواهی کردن و قبول عذر است هنگامی که مشکلی بین آنها ایجاد می شود.

رفع عیب و اشتباهات

بزرگی می گوید : با دیگران طوری رفتار کنید که انگار در همان حدی که باید باشند ،هستند .به آن ها کمک کنید تا به آنچه می توانند ولیاقتش را دارند تبدیل شوند (اسماعیل بیگی ،ص،282).

خانم مارگارت کالکین چه زیبا این حقیقت را بیان کرده است :

زن می تواند با جملات تمجید آور که در نهایت لطف ومحبت تنظیم شده باشد ،شخصیت واحساس شوهرش را کاملاًعوض کند و واقعاً از او مردی با لیاقت وبا کفایت بسازد (کارنگی ،ص59).

بسیاری از زنان مشتاقند که همسران خود را تغییر دهند و آنها را جذب کنند ،ولی عموماًبه گونه ای رفتار می کنند که نتیجه معکوس می دهد ،وگاهی منجر به جدایی وطلاق می شود ؛علت عمده آن این است که آنها روشی درست اعمال نمی کنند ،بلکه از روش های نق زدن وایراد گرفتن ودستور دادن و…… که تمامی این روش هاموجب دوری از همسرانشان می شود ؛پس چه باید کرد ؟

لطفاً برای سه ماه با شوهر خود رفتارهای زیر را انجام دهید وآن گاه نتیجه آن را به تبیان گزارش دهید، واگر مثبت و سازنده بود (که حتماً خواهد بود ) به دیگران هم سفارش کنید که تجربه شما را عمل کنند تا انشا الله شاهد زندگانی شاد وخرم خود ودیگران باشیم:

* شوهرخود را هرآنگونه که هست ، بپذیرید .

* از او به هیچ عنوان ایراد نگیرید (حتی زمانی که کارش ایراد دارد ).

* با جملات وکلماتی محبت آمیز او را تشویق کنید .

* همواره او را تأیید کنید به گونه ای که او تصور کنند بهترین شوهر دنیا است !!

* قبل از آمدن از سر کار آماده استقبال از او باشید وبا روی باز وخندان به اسقبالش بروید وبا جملات عاطفی ورود اورا به خانه خوش آمد بگویید .

* موقع سر کار رفتن با کلماتی مثبت وعاطفی اورا بدرقه کنید .(در صورت امکان با آغوشی گرم اورا بدرقه نمایید )

* پیش دیگران از او تعریف کنید وشایستگی های اورا به رخ دیگران بکشید .

* در کارهای اداری ویا بازار او را تشویق کنید ،ودر مشکلات او را روحیه بدهید .

* از همه مهمتر همیشه تصمیم گیری نهایی را به او واگذار کنید ،واگر نظری دارید به صورت پیشنهاد مطرح نمایید ولی بگذارید او تصمیم بگیرد ،واگر غیر از نظر شما تصمیم گرفت ،تسلیم نظر او باشید.

این جمله را در ذهن خود تابلو کنید

شوهرم مدیر و رئیس و مورد تکریم و احترام همه اعضای خانه است.

منبع: تبیان

گردآوری و بازنشر: خاتون آنلاین

مطالب مشابه:

شوهرم راضی به رابطه دهانی نمیشود چکار کنم؟

آموزش تصویری تحریک جنسی زنان توسط شوهر

راه های کاربردی برای شاد کردن شوهر

آموزش روشهای افزایش محبت بین زن و شوهر جوان

شوهرم عاشق رابطه جنسی خشن هست

انتظارات زنان از شوهر شان هنگام برقراری آمیزش جنسی

نقش لباس زیر در تحریک جنسی شوهر

نقاط تحريک جنسي زن و شوهر

سیموری خنج...
ما را در سایت سیموری خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی simori بازدید : 214 تاريخ : شنبه 29 مهر 1396 ساعت: 3:51