جزئیات کامل وام های دانشجویی سال 97+ثبت نام وام دانشجویی

ساخت وبلاگ

ثبت نام وام دانشجویی نیمسال دوم 96-97-مبلغ وام های دانشجویی

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم رقم وام دانشجویی را در نیمسال دوم تحصیلی ۹۷-۹۶ اعلام کرد. می توانید با گفتن جمله از پیش آماده «کی دیده به دانشجوها وام بدهند» بی خیال بقیه نوشته شوید و بروید دنبال کارتان اما روشی که ما توصیه می کنیم خواندن ماجرا است. سامانه دانشجویی برای ثبت تقاضاها تا پایان نیمسال تحصیلی فعال است و همه دانشجویان از این طریق می تواند درخواست خود را ثبت کنند. لیست هایی که تایید معاونت آنها بعد از تاریخ ۱۷ اسفند ۹۶ باشد در سال ۹۷ توسط صندوق رفاه بررسی و پرداخت می شوند.

جزئیات کامل وام های دانشجویی سال 97+ثبت نام وام دانشجویی

زمان ثبت نام وام دانشجویی نیمسال اول 96-97-ثبت نام وام دانشجویی 96-97

۱٫ وام های تحصیلی: وامی است که به شکل ماهیانه پرداخت می شود و رقم آن بین ۹۰ تا ۱۷۵ هزار تومان در ماه متغیر است. به این ترتیب که به دانشجویان مجرد در مقطع کاردانی ماهی ۹۰ هزار تومان، کارشناسی ماهی ۱۰۰ هزار تومان، کارشناسی ارشد ۱۱۰ هزار تومان و در مقطع دکترا ماهی ۱۲۵ هزار تومان وام می دهند. رقم وام برای دانشجویان متاهل متفاوت است. آنها می توانند در مقطع کاردانی ماهی ۱۱۵ هزار، کارشناسی ۱۲۵ هزار، کارشناسی ارشد ۱۵۰ هزار تومان و در مقطع دکترا ۱۷۵ هزار تومان در ماه وام بگیرند.

۲٫ وام تحصیلی ممتاز و نمونه: این وام به تمام مشمولان طبق قانون صندوق رفاه تعلق می گیرد و رقم آن حداکثر تا دو برابر مبلغ سقف وام تحصیلی تعیین شده است.

۳٫ وام مسکن: رقم این وام را براساس شهر محل سکونت دانشجویان تعیین کرده اند. بر این اساس اگر مجرد باشید و ساکن تهران به شما ماهی ۱۵۰ هزار تومان وام می دهند. مجردها در پنج شهر بزرگ ماهی ۱۲۵ هزار تومان و مجردهای ساکن در بقیه شهرها ماهی ۱۰۰ هزار تومان وام می گیرند. برای متاهل ها رقم وام بیشتر است. در تهران ماهی ۲۵۰ هزار تومان، در پنج شهر بزرگ کشور ماهی ۲۰۰ هزار تومان و در بقیه شهرها رقم وام مسکن متاهل ها ۱۷۰ هزار تومان است.

جزئیات کامل وام های دانشجویی سال 97+ثبت نام وام دانشجویی

سامانه ثبت نام وام دانشجویی-ثبت نام وام دانشجویی بلاعوض-وام دانشجویی سال 96-97

جزییات دقیق مبلغ وام دانشجویان

۴٫ وام ضروری: وامی که در موارد خاص به کلیه مشمولان طبق قانون صندوق رفاه پرداخت می شود و رقم آن ۶۰۰ هزار تومان است.

۵٫ وام ضروری برای خرید کتاب تخصصی: دانشجویان رشته کارشناسی ارشد می توانند برای خرید کتاب های تخصصی ۵۰۰ هزار تومان وام بگیرند در حالی که رقم وام برای مقطع دکترای تخصصی به شرط بورسیه نبودن معادل ۸۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

۶٫ وام ضروری ممتاز نمونه: دانشجویان کارشناسی می توانند با درخواست وام ضروری ممتاز نمونه یک میلیون تومان دریافت کنند. رقم وام برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

۷٫ وام ضروری مبتکر: وامی که اسمش همه چیز را درباره آن توضیح می دهد. رقم این وام دو میلیون تومان است.

۸٫ وام ضروری قهرمان ورزشی: رقم این وام یک میلیون تومان است.

۹٫ وام ضروری روشندل: رقم این وام در مقطع کاردانی و کارشناسی دو میلیون تومان تعیین شده اما دانشجویان تحصیلات تکمیلی می توانند سه میلیون تومان وام بگیرند.

۱۰٫ وام حوادث غیرمترقبه: رقم این وام دو میلیون تومان ذکر شده است.

۱۱٫ وام ودیعه مسکن: دانشجویان کاردانی و کارشناسی در تهران می توانند با استفاده از این بند پنج میلیون وام بگیرند و اگر در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول هستند رقم وام به ۱۰ میلیون می رسد. در پنج شهر بزرگ کشور هم به دانشجویان کاردانی- کارشناسی و تحصیلات تکمیلی به ترتیب چهار و هشت میلیون تومان تعلق می گیرد. رقم این وام در سایر شهرهای کشور به ترتیب سه و شش میلیون تومان است. این وام به متاهل ها پرداخت می شود.

۱۲٫ وام ودیعه مسکن مجردی: رقم این وام برای تمام متقاضیان صرف نظر از مقطع تحصیلی در تهران دو میلیون و ۵۰۰ هزار، در پنج شهر بزرگ کشور دو میلیون و در بقیه شهرها یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.

۱۳٫ وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل غیرایرانی: این دسته از دانشجویان نیز می توانند تا سقف پنج میلیون تومان وام بگیرند.

۱۴٫ وام زیارت عتبات عالیات کشور عراق: دانشجویان متاهل می توانند یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و دانشجویان مجرد می توانند یک میلیون تومان وام بگیرند.

۱۵٫ وام ازدواج: رقم این وام دو میلیون تومان است.

۱۶٫ وام شهریه: در کاردانی و کارشناسی رقم وام ۳۰۰ هزار تومان، برای کارشناسی ارشد ناپیوسته یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان، کارشناسی ارشد پیوسته ۷۰۰ هزار تومان، دکترای حرفه ای یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان و برای دکترای تخصصی پیوسته و دکترای تخصصی ناپیوسته به ترتیب ۵۰۰ هزار و دو میلیون ۵۰۰ هزار تومان است.

۱۷٫ وام شهریه غیرانتفاعی: در مقطع کاردانی و کارشناسی، کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکترای تخصصی ناپیوسته پرداخت می شود و رقم وام به ترتیب ۳۰۰ هزار، یک میلیون و ۱۵۰ هزار و دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.

۱۸٫ شهریه دانشگاه آزاد: دانشجویان کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد می توانند ۵۰۰ هزار تومان وام بگیرند. دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان و دانشجویان دکترای حرفه ای و دکتری تخصصی پیوسته به ترتیب امکان برخورداری از وام یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان و دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را دارند.

۱۹٫ وام ویژه دکتری: رقم وام برای دانشجویان تحصیلی ویژه دکتری ۶۰۰ هزار تومان و وام ضروری ویژه دکتری سه میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

راهنمای بهره مندی از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان

شرایط عمومی وام گیرندگان:

1 – دارا بودن اولویت نیاز مالی (به تشخیص معاونت محترم دانشجویی)

2 – دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رعایت شئون دانشجویی

3 – عدم استفاده از بورس تحصیلی، کمک و یا وام موسسات دیگر

4 – عدم اشتغال به کاری که مستلزم دریافت اجرت می باشد. (به استثنای کار دانشجویی)

5 – زمان شروع اقساط کلیه وام ها (به جز انواع ودیعه مسکن که می بایست بصورت یکجا پرداخت شود.) 9 ماه بعد از پایان تحصیل می باشد. (در رابطه با آقایان طول مدت نظام وظیفه در صورت مشمول بودن محاسبه می شود.)

6 – در صورتی که مطلبی خلاف واقع در اطلاعات متقاضی وام مشاهده و اثبات شود، می بایست کلیه وجوه دریافتی را با احتساب هزینه های مربوط به صورت یکجا به صندوق رفاه دانشجویان پرداخت نماید و پس از آن نیز حق استفاده از وام و یا تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان را نخواهد داشت.

شرایط آموزشی وام گیرندگان:

1  – تمام وقت بودن آموزشی دانشجو (اخذ حداقل تعداد واحد های مورد لزوم طبق مقررات آموزشی)

تبصره: چنانچه دانشجو در نیمسال آخر تحصیل خود باشد اخذ نصف حداقل تعداد واحد الزامی کفایت می کند.

2 – مشروط نبودن دانشجو در دو نیمسال قبل

تبصره 1: اختصاص وام به دانشجویان ورودی جدید در نیمسال اول و دوم بدون احتساب معدل انجام خواهد گرفت.

تبصره 2: دانشجویانی که دو نیمسال متوالی مشروط شوند از دریافت هرگونه وام در نیمسال بعدی مشروطی، محروم می باشند.

تبصره 3: در صورت تشخیص کمیسیون موارد خاص یا شورای آموزش دانشگاه مبنی بر بلامانع بودن ادامه تحصیل دانشجو، پرداخت وام تحصیلی و مسکن بلامانع است.

3 – سنوات تحصیلی مجاز برای استفاده از وام های صندوق رفاه دانشجویان به شرح زیر می باشد:

–   مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر 4 نیمسال تحصیلی

–   مقاطع کارشناسی پیوسته و دکترای تخصصی ناپیوسته غیر بورسیه حداکثر 8 نیمسال تحصیلی

–   مقاطع کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای حرفه ای حداکثر 12 نیمسال تحصیلی

–   مقطع دکترای تخصصی پیوسته حداکثر 18 نیمسال تحصیلی

تبصره 1: مرخصی تحصیلی مجاز تایید شده توسط اداره آموزش دانشگاه، جزء دوره تحصیلی دانشجو محاسبه نمی گردد.

تبصره 2: در موارد استثنایی با تصویب صندوق رفاه دانشجویان و تایید معاون دانشجویی دانشگاه یک نیمسال به مدت وام ها اضافه می شود.

تبصره 3: چنانچه دانشجو به هر نحوی در دوره ای از تحصیل از وام استفاده ننماید، مدت مذکور جزء سنوات تحصیلی وی محسوب خواهد شد و از باقیمانده مدت دوره می تواند استفاده نماید.

مراحل دریافت وام دانشجویی:

1 – ثبت درخواست وام و الصاق مدارک مربوطه در سامانه گلستان توسط دانشجوی متقاضی وام

2 – بررسی درخواست وام و اظهار نظر براساس مدارک و اطلاعات متقاضی توسط کارشناس امور دانشجویی دانشکده

3 – در صورت تایید درخواست در سامانه گلستان، ثبت درخواست در سامانه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توسط کارشناس امور دانشجویی دانشکده

4 – بررسی درخواست ها، ایجاد لیست، اختصاص اعتبار به لیست های درخواست و ارسال به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توسط اداره کل امور دانشجویی دانشگاه

5 – بررسی لیست های درخواست، تامین اعتبار و ارسال لیست های درخواست به امور مالی صندوق رفاه توسط امور دانشجویان صندوق رفاه

6 – انجام امور مالی و واریز مبالغ وام ها به حساب های تعیین شده توسط امور مالی صندوق رفاه دانشجویان

مدرک اولیه دریافت وام:

  • اصل و تصویر سند تعهد محضری با ضامن معتبر (کارمند رسمی، پیمانی و یا کارمند بازنشسته با ارائه گواهی کسر از حقوق در دفتر اسناد رسمی)

تبصره 1: تنها دانشجویان ورودی جدید که متقاضی وام تحصیلی می باشند، مجازند سند مذکور را تا نیمسال دوم همان سال ارائه نمایند.

تبصره 2: برای بهره مندی از کلیه وامها، الصاق تصویر مدرک فوق، فقط یکبار کافی است.

شرایط ضامن:                                                   

علاوه بر کارکنان رسمی و پیمانی دولت، جانبازان، خانواده معظم شهدا و آزادگان از کارافتاده که حقوق و مزایا از بنیاد شهید و امور ایثارگران دریافت می نمایند، از تاریخ 23/12/1390 کارکنان رسمی و پیمانی نهادهای عمومی دولتی همچون (نهاد رهبری و مراکز تابعه آن، شهرداری ها، هلال احمر، کمیته امداد حضرت امام (ره)، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، کمیته ملی المپیک ایران، بنیاد 15 خرداد، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان تامین اجتماعی، سازمان دانش آموزی جمهوری اسلامی ایران، بنیاد امور بیماریهای خاص، صندوق بیمه روستاییان و عشایر، صندوق تامین خسارتهای بدنی)، کارکنان رسمی دانشگاه آزاد اسلامی، کلیه بانکها، شرکت آب و فاضلاب، مخابرات، برق، گاز، و سایر شرکت های دولتی (حداقل با سه سال سابقه اشتغال)، بازنشستگان نیروهای مسلح و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نیز می توانند مشروط به ارائه مدارک ذیل، بازپرداخت تسهیلات رفاهی را ضمانت نمایند:

1 – اصل سند تعهد که در یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور تنظیم گردیده است. *

2 – گواهی کسر از حقوق ضامن در صورت امکان.

3 – تصویر آخرین حکم استخدامی یا بازنشستگی (برای کارکنان دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی شامل وزارت اطلاعات، نیروهای مسلح ، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح والزامی نیست، ولی ارائه گواهی معتبر از آخرین محل خدمت آنان، جهت معرفی به صندوق رفاه دانشجویان الزامی است(.

4 – تصویر آخرین فیش حقوقی.

شایان ذکر است ضمانت بازنشستگان سایر دستگاهها به غیر از نیروهای مسلح فقط در صورت ارائه گواهی کسر از حقوق ضامن ، برای صندوق رفاه دانشجویان امکان پذیر است.

توجه :تمامی گواهی های مذکور در این بخشنامه باید صرفا با عنوان صندوق رفاه دانشجویانوزارت علوم تحقیقات و فناوری صادر گردد درغیر این صورت فاقد ارزش خواهد بود.

سیموری خنج...
ما را در سایت سیموری خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی simori بازدید : 202 تاريخ : يکشنبه 8 بهمن 1396 ساعت: 5:16