آشنايي باپروتز سينه و مواد تشكيل دهنده پروتز سينه

ساخت وبلاگ
پروتز ها پوششي سيليكوني دارند كه قبلا داخل آن را با سرم نرماسالين پر مي كردند. فايده اين نوع سيليكون آن بود كه جراح مي توانست پوشش سيليكوني را لوله كرده (بدون آن كه داخلش مايعي وجود داشته باشد) و از سوراخ كوچكي كه روي پوست سينه ايجاد كرده بود به داخل سينه منتقل كند و بعد داخل محفظه سيليكوني را از مايع پر كند، اما اشكال اين نوع سيليكون ها اين بود كه بيمار هنگام حركت حس مي كرد داخل سينه اش مشكي وجود دارد كه از آب پر شده و تكان مي خورد كه احساس ناخوشايندي است. اشكال بعدي اين بود كه به مرور زمان ناحيه اي از پوشش سيليكوني چروك خورده و از همان ناحيه پاره و سرم خالي مي شد.
نحوه قرار دادن پروتز ها
از 3 طريق مي توان پروتز سينه را جايگذاري كرد:
– از برش حدود 4 سانتي متري زير سينه كه بسياري از جراحان ازاين برش استفاده مي كنند.
– برش زير بغل
– برش دور هاله سياه  
[تصویر: 1.jpg]                 
بهترين و كم عارضه ترين روش جايگذاري پروتز سينه چيست؟
بهترين و كم عارضه ترين روش جايگذاري پروتز سينه برش زير سينه مي باشد زيرا جاي اسكار در محل زير سينه محو مي شود و جراح با ايجاد اين برش ديد بهتري پيدا مي كند و بادقت بيشتري مي تواند پروتز را جايگذاري كند. زماني كه قطر هاله دور سينه حدود 3 تا 4 سانتي متر باشد مي توان از برش دور هاله سينه استفاده كرد. برش زير بغل نسبت به برش هاي ديگر كمتر مورد استفاده قرار مي گيرد.
 
محل جايگذاري پروتز سينه
پروتز سينه بروي عضله سينه يا زير عضله سينه جايگذاري مي شود. در صورتي مي توان پروتز را در زير عضله سينه جايگذاري كرد كه در قسمت فوقاني سينه قطر بافت سينه بيشتر از 2.5 سانتي متر باشد.
انوع پروتز سينه
– نوع ساليني
– نوع سيليكوني

انواع پروتز سينه، از نظر جنس پروتز ها به دو نوع ساليني و سيليكوني است ، كه در حال حاضر از نوع ساليني (آب نمكي) استفاده نمي شود. بيشتر پروتز هاي سيليكوني در جراحي پروتز سينه كاربرد دارد. زيرا جنس اين پروتز ها به گونه اي است كه بدن آن را دفع نمي كند و همچنين جذب نيز نخواهد شد.
به طور كلي افرادي كه مي خواهند تا سايز سينه شان افزايش يابد، يا به دلايلي دچار تحليل رفتگي شديد سينه شده اند، از افتادگي سينه رنج مي برند و يا تحت درمان سرطان سينه بخشي از بافت سينه شان را از دست داده اند، كانديداي مناسب جراحي پروتز سينه هستند و با انجام عمل پروتز سينه مي توانند، به تناسب اندام برسند.
دقت داشته باشيد تا پس از انجام جراحي، تا مدتي از انجام حركات و فعاليت هاي سنگيني كه منجر به ايجاد درد در قفسه ي سينه مي شود، خودداري نماييد.
در چه افرادي لازم است همزمان با پروتز سينه، ليفت سينه انجام گيرد؟
برخي از افراد كانديداي مناسبي براي جراحي پروتز و ليفت سينه بطور همزمان هستند در صورتي كه ميزان افتادگي سينه شديد باشد و بيمار در كنار رفع اين افتادگي خواستار افزايش سايز سينه هاي خود باشد جراحي ليفت و پروتز سينه همزمان انجام مي گيرد.
آيا پروتز سينه عوارضي هم دارد؟
بله، اين عوارض به دو دسته كوتاه مدت و درازمدت تقسيم مي شوند. از شايع ترين عوارض كوتاه مدت مي توانيم به عفونت اشاره كنيم. به طور كلي ورود هر جسم خارجي در بدن مي تواند احتمال عفونت را بالا ببرد. در درازمدت هم شايع ترين عارضه، كپسولار كانتركچر است. وقتي بافت خارجي درون بدن قرار مي گيرد، بدن يك لايه هم بندي كيسه مانند را به دور آن تشكيل مي دهد و بافت خارجي را درون كيسه اي حبس مي كند.
اين حالت ممكن است باعث شود بافت هاي كلاژني اطراف دچار انقباض شده و پروتز سينه را تحت فشار قرار دهد. شرايط به وجود آمده شكل پروتز را تغيير مي دهد و به دنبال آن شكل سينه نيز تغيير مي كند و بدشكل مي شود. البته درد نيز ايجاد مي شود. پس علامت اصلي در درازمدت، درد و ايجاد نامنظمي در شكل سينه است. سیموری خنج...
ما را در سایت سیموری خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی simori بازدید : 175 تاريخ : دوشنبه 20 فروردين 1397 ساعت: 15:39