۱۰ تکنیک سئوی داخلی سایت

ساخت وبلاگ
سئو مخفف عبارت Search Engine Optimization  به معنی بهینه سازی برای موتورهای جستجو ،عبارت است از مجموعه ای از راهکارها و دستورالعمل هایی که اگر به درستی در یک سایت اعمال  گردند ،باعث میشوند تا جایگاه بهتری در کلمات کلیدی خاص در نتایج موتورهای جستجو به خصوص گوگل کسب کرده و بازدیدکننده بیشتری برای سایت جذب کنیم و در نتیجه رونق کسب کار را به همراه دارد.
در ابتدا سئو روشهای ساده تری داشت و برخی افراد با سوء استفاده از نقص های موتور جستجو، سایت خود را سریعا به صفحه اول گوگل می رساندند. اما امروزه پیشرفت قابل ملاحظه گوگل باعث شده است که رسیدن به صفحه اول گوگل به سادگی امکان پذیر نباشد و در واقع با الگوریتمهای پیچیده ای که دارد باعث شده است که سایتهایی که بصورت واقعی و مفید فعالیت می کنند به صفحات اول راه یابند.
 
مهمترین مراحل سئو سایت
سئو فرآيند ساده‌اي نيست که به راحتي پياده‌سازي شود زيرا نيازمند دانش زياد، علم پيش زمينه‌اي و صبر است. موتور‌هاي جستجو با تغيير مداوم الگوريتم‌هاي رتبه‌بندي خود، غير قابل پيش‌بيني هستند. تکنیک ها و روش های زیادی برای کسب جایگاه بهتر در نتایج گوگل وجود دارد که هر کدام میتوانند تاثیر مثبتی در این فرآیند داشته باشند. لازمه ی یک سئوی هدفمند و موثر رعایت دو بخش کلی در مراحل انجام این کار می باشد:
 (سئو داخلی)On Page Seo۱.
 (سئو خارجی)Off Page Seo۲.
که در ادامه به تفصیل به موارد فوق می پردازیم.
 
1.    On Page Seo (سئو داخلی )
[تصویر: onpage-seo.jpg]
سئو درون صفحه (on page seo) به کنترل مستقيم کدها و يا محتويات وب سايت شما اعم از متن، تصوير، پيوند و ... مرتبط مي‌شود.در واقع سئو on-page از مرحله طراحی سایت آغاز می شود. فردی که مسئولیت پیاده سازی طرح گرافیکی سایت را دارد، باید قبل از هرکسی طبق استانداردهای سئو که شخص سئوکار برای وی مشخص کرده است، عمل کند. به طور کلی هر عملی که به منظور افزایش رتبه سایت در موتور های جستجوگر و در داخل سایت شما انجام می شود را سئو داخلی می گویند.
بنابراین با استفاده از تکنیک های سئو On Page میتوانید به طرز چشمگیری رتبه سایت خو درا بهبود بخشید.حال به بررسی تکنیک های On Page SEO میپردازیم.
 
 
تگ عنوان (Title Tags)
 
تگ عنوان المانی از HTML می باشد که وظیفه ی آن تعیین عنوان صفحه ی سایت می باشد. تگ عنوان در صفحه نتایج جستجو و بالای پنجره باز شده مرورگرها دیده می شود مهمترین نکته در مورد عنوان این است که گوگل بواسطه الگوریتم های پیچیده خود این امکان را دارد که محتوای سایت شما را با عنوان مقایسه کند و برای شما امتیازی در نظر بگیرد. بنابراین یکی از مهمترین گام ها در بهینه سازی سایت، انتخاب عنوان مناسب برای صفحه است، که از طریق آن باید به محتوای کل صفحه و کلمات کلیدی اشاره کنید.

[تصویر: Title%20Tags.jpg]
 
تگ توضیحات متا  (Meta Description)
 
توضیحات متا یکی از ویژگی های HTML می باشد که به توصیف صفحه وب می پردازد. توضیحات متا اغلب برای موتورهای جستجو نوشته می شود، آنها عموما در زیر لینک های آبی رنگ در صفحه ی نتایج موتور جستجو ظاهر می شوند و توضیح مختصری را به بازدید کننده ارائه می نمایند. بنابراین هر اندازه متای توضیحات آن صفحه پربار تر و جذاب تر باشد، و از کلمات کلیدی مهم در آن استفاده شود، باعث می شود این صفحه تعداد کلیک های بیشتری را به خود اختصاص دهد .
به بیان دیگر، متا تگ توضیحات می تواند یک کاربر را متقاعد کند که روی لینک سایت ما کلیک کند یا خیر.
برای استفاده از کلمات کلیدی در توضیحات متا محدودیتی وجود ندارد ولی توصیه میشود که بیش از یک یا دو کلمه کلیدی در آن استفاده نکنید. در صفحه نتایج گوگل کلمات کلیدی موجود در تگ توضیحات متا بصورت پررنگ تر نشان داده میشوند و این امر شما را در جذب بازدیدکنندگان بیشتر یاری میکند.

[تصویر: meta-discription.jpg]
 
استفاده از فایل های چند رسانه ایی و بهینه سازی آن
اگر قصد دارید محتوا سریعتر به کاربران منتقل شود و سطح رضایت آنها را بالا ببرید بهتر است از ابزارهای چند رسانه ای مانند تصویر و ویدیو استفاده کنید یا در بخش هایی از مقاله خود محتوا را به صورت نمودار و جدول در اختیار کاربر قرار دهید. تجربه نشان داده است صفحاتی که دارای تصویر و ویدیو هستند آمار بهتری در اشتراک گذاری توسط کاربران داشته اند.
از همه مهمتر آن که گوگل توجه بسیاری زیادی به این موارد داشته و وجود تصویر یا ویدئو را نشانه ای بر رضایت کاربران از صفحه میداند.حال اگر بخواهید تصاویر تاثیر مثبتی بر سئوی سایت شما داشته باشند باید استانداردهای بهینه سازی تصاویر را رعایت کنید. رعایت اصول بهینه سازی تصاویر باعث افزایش رتبه سایت در گوگل می گردد.
بهینه سازی محتوا  (Content optimization)
در یک صفحه وب معمولا بخش هایی از آن ثابت هستند مانند ساید بار ها فوتر و هدر ، این دلیل بر تکراری بودن آن ها نیست. اما بخش هایی که نسبت به سایر صفحات متفاوت هستند را محتوا می نامیم. انتقال محتوای یک سایت به سایت دیگر را کپی می گویند و نباید انتظار گرفتن رنک از گوگل داشت. الگوریتم پاندا در سال ۲۰۱۱ برای همین ایجاد شد که مدیران سایت ها با کپی کردن مقالات دیگران دیگر رتبه خوبی به دست نیاورند و حتی شامل جریمه هم بشوند.
 
تولید محتوای یکتا و بهینه که بتوان فاکتور های سئو را روی آن پیاد سازی کرد،  از قدیم یکی از سیگنال های رتبه بندی سایت ها بوده است. با نوشتن مطالب با کیفیت و پرمحتوا میتوانید کاربران را مدت زمان بیشتری در سایت نگه داشته و اصطلاحا زمان ماندگاری (Dwell Time) را افزایش دهید.
 
 

برای مطالعه کامل مقاله به لینک زیر مراجعه نمایید.
آشنایی کامل با مفاهیم سئوی داخلی سیموری خنج...
ما را در سایت سیموری خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی simori بازدید : 186 تاريخ : چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398 ساعت: 21:53