بهترین راه های کاهش بانس ریت با افزایش کانورژن

ساخت وبلاگ
سلام عرض می‌کنم خدمت شما دوستان عزیز. در ادامه پست های آموزش سئو و همچنین بهینه سازی سایت آکادمی مهارت آموزی آنلاین ویکی دمی در انجمن وبلاگ نویسان در خدمت شما عزیزان هستیم با ,بهترین, راه های کاهش بانس ریت با ,افزایش, ,کانورژن,.

عموما کاربران و مشتریان و هر کسی که از صفحات لندینگ بازدید میکنند، ممکن است بعلت های گوناگون از سایت خارج شوند و بانس ریتی را ایجاد نمایند. با وجودیکه همه ما به دنبال راههایی برای کاهش بانس ریت هستیم، اما اتفاقات این چنینی باعث ,افزایش, نرخ پرش شده که بسته به موقعیت صفحات سایت، می تواند ناخوشایند باشد.
قبل از معرفی راه های کاهش بانس ریت، بررسی خواهیم کرد که دقیقا بانس چطور ایجاد میشود و محاسبه نرخ پرش در گوگل آنالیتیکس چگونه است.
بانس ریت سایت (Bounce Rate) چیست؟

زمانی که شما تمام تلاش خود را برای ,افزایش, عملکرد جستجوی سایت انجام میدهید، در واقع به کاهش بانس ریت بالا کمک کرده اید. به عبارتی دیگر، نرخ پرش بالا، بیانگر این است که بعضی از موارد یا استراتژی ها در سایت، درست پیاده سازی نشده اند که همین امر باعث خروج کاربر از سایت می شود.بعبارت دیگر:نرخ پرش سایت به درصدی از کاربرانی که سایت را بدون داشتن هیچ فعالیتی ترک می کنند، مانند کلیک نکردن بر روی لینک های داخلی، پر نکردن فرم های سایت یا خرید نکردن از سایت، گفته می شود. با این تفاسیر، بانس ریت سایت، یک استاندارد ترافیکی است که درصد خروج افرادی که فقط یک صفحه از سایت را دیده اند، گفته می شود.
[b]چگونه بانس ریت را در گوگل آنالیتیکس پیدا کنیم؟

همانطور که میدانید، بانس ریت یکی از متریک های کلیدی برای آنالیز یک وب سایت به حساب می آید. در گوگل آنالیتیکس، نرخ پرش سایت یکی از المان های مهم در گزارش گیری است.شما با استفاده از bounce rate می توانید بفهمید که کاربران از چه منابعی، کمپینی،کشوری، رفرالی و یا غیره وارد سایت شده اند. برای مشاهده تمامی موارد بالا، می توانید در بخش Overview از Audience، آن ها را رصد نمایید.[b][تصویر: analytics-audience-1.png]

[b]چگونه گوگل آنالیتیکس، نرخ پرش را محاسبه می کند؟

طبق گفته گوگل:
یک بانس زمانی رخ میدهد که نشست یک صفحه را به تنهایی ثبت کند. در آنالیتیکس، یک بانس، از محاسبه session ی که فقط با یک صفحه درخواست خود را به سمت سرور آنالایتیک ارسال کرده است، گفته می شود، مانند زمانی که کاربر یک صفحه را باز می کند و سپس بدون داشتن هیچ فعالیتی آن را می بندد که سشن آن صفحه در سرور ذخیره میشود.بانس ریت، نشست (session) یک صفحه است که بر کل سشن ها تقسیم می شود یا درصدی از کل session سایت است که کاربران می توانند فقط یک صفحه از سایت را ببینند و باعث می شوند که سرور گوگل آنالایتیک، یک درخواست از صفحه را ثبت نماید.این جلسات تک صفحه ای دارای مدت زمان 0 ثانیه هستند، زیرا هیچ بازدید بعدی بعد از اولین نشست وجود ندارد که به Analytics اجازه دهد طول session را محاسبه کند.[b]آیا بانس ریت بالا بد است؟

به گفته گوگل: این سوال بستگی (depends) دارد.اگر موفقیت یک سایت به کاربرانی بستگی داشته باشد که باید بیش از یک صفحه را ببینند، پس بانس ریت بالا، نشانه خوبی نیست. برای مثال، اگر صفحه اصلی سایت شما یک دروازه باشد، یعنی آن صفحه دارای تمامی مقالات سایت، دارای صفحه محصولات، دارای فرایند پرداخت و غیره است. پس در این حالت شما نمی خواهید که بانس بالایی داشته باشید، چرا که گذاشتن آن صفحات در صفحه اصلی جهت هدایت کاربر به دیگر صفحات می باشد و بانس بالا، برای سایت اصلا خوب نیست که باید استراتژی صفحه اصلی عوض شود.حال اگر، فقط یک تک صفحه ای مانند بلاگ دارید یا انواع دیگر از محتوا را ارائه می دهید، داشتن سشن تک صفحه ای برای این نوع سایت ها دور از انتظار نیست، پس داشتن bounce rate بالا بد نخواهد بود.[تصویر: tips-to-cut-down-bounce-rate-1.png]پس نتیجه میگیریم که راه های کاهش بانس ریت با توجه به نوع استراتژی یک سایت میتواند متفاوت باشد، با این حال، میانگین یک بانس ریت می تواند بین ۴۱٪ تا ۵۱٪ باشد که باز هم این اعداد بسته به نوع کسب و کار متفاوت است.مثلا بانس ریت سایت های ecommerce بین (۲۰-۴۵٪) است و سایت هایی که تک صفحه یا بلاگی هستند دارای بیش از ۹۰٪ بانس دارند.[تصویر: average-bounce-rate-differs-between-webs...x803-1.png]نکته: دارا بودن تبلیغات زیاد و رسانه های اجتماعی بر روی سایت، امکان ,افزایش, بانس را بیشتر می کند. یادتان باشد ترافیک سایت، تاثیر مستقیم روی سایت شما میگذارد. [تصویر: bounce-rate-differences-by-traffic-sourc...x737-1.png]
[b]تفاوت نرخ پرش (Bounce Rate) و نرخ خروج (Exit Rate)

به صورت کلی بانس ریت و اگزیت ریت مانند هم بوده و فقط دارای یک تفاوت عمده می باشند:نرخ پرش (Bounce Rate): به درصدی از کاربرانی که صفحه ای از سایت را میبینند و سپس از آن خارج می شوند، گفته شده است.نرخ خروج (Exit Rate): به درصدی از کاربرانی که صفحه خاصی را ترک میکنند (حتی اگر از اول وارد آن صفحه نشده باشند یعنی از راه های دیگر وارد آن صفحه شده اند.) گفته می شود.برای مثال:شخصی وارد یکی از صفحات سایت شده و بدون اینکه صفحات دیگر را ببیند، بلافاصله خارج می شود که این عمل باعث ایجاد بانس در آنالیتیکس است. حال اگر همان شخص بعد از دیدن یک صفحه، طبق لینک های موجود وارد صفحه دیگر شود، و سپس از صفحه دوم خارج شود، در این حالت نرخ خروج اتفاق افتاده است.[تصویر: bouce-rate-vs-exit-rate-1024x516.png]
[b],بهترین, راههای کاهش بانس ریت (Bounce Rate)

راه ها و روش های کاهش بانس ریت نه تنها بستگی به نوع صنعت دارد بلکه اهداف هر سازمان با سازمان دیگر متفاوت است.به وضوح دیده می شود که هر وبمستری میخواهد بازدید کنندگان سایت خود را جهت بازدید از سایت و صفحات، مشتاق تر نماید. بنابراین کاهش بازدیدکنندگان به علت نداشتن تعامل، همیشه یکی از اولویت های بالا برای ,افزایش, بانس ریت به حساب می آید. شناسایی و برطرف کردن مشکلات موجود در صفحات لندینگ می تواند، مشکل نرخ پرش بالا را حل نماید.قبل از اینکه راه های کاهش بانس ریت را بر روی سایت پیاده نمایید، ابتدا تمامی صفحاتی که دارای بانس بالا هستند را پیدا کنید که برای پیدا کردن این صفحات می توانید وارد اکانت گوگل آنالیتیکس شوید، سپس با کلیک بر روی Behavior، سایت کانتنت (Site Content) را انتخاب نمایید و در آخر وارد بخش Landing Page شوید. برای آگاهی بیشتر می توانید تصاویر زیر را مشاهده نمایید.۱- بهتر کردن تجربه کاربری (User Exprience)
یوزر اکسپرینس (UX) یکی از راه های کاهش بانس ریت است که کاربر تمایل بیشتری برای بازدید از سایت شما را در خود احساس می کند. با داشتن تجربه کاربری خوب، می توانید با استفاده از خدمات سئو و بهینه سازی سایت، در صفحه اول گوگل قرار گیرید که همین امر باعث ,افزایش, ترافیک، به خصوص اگر جز ۵ لینک اول در Serps باشید.ایجاد سایت مناسبی که دارای یک پلتفرم عالی است و قابلیت نمایش بر روی هر نوع دستگاهی را دارد یا به اصطلاح کاربر پسند (User Friendly) است، می تواند اولین گام برای کاهش نرخ پرش در سایت باشد. [b][تصویر: Web-Design-1.png]

[b]۲- ,افزایش, سرعت سایت

همانطور که میدانید، کاربران انتظار دارند که سایت را در کسری از ثانیه مشاهده کنند و به مواردی مانند دارا بودن مطالب متفاوت، استفاده شدن کدهای CSS و غیره کاری ندارند. برای اینکه بدانید سرعت سایت و حتی هر کدام از صفحات لندینگ سایت دارای چه وضعیتی است، می توانید از ابزارهایی مانند Pingdom،Google Page Speed و Gtmetrix استفاده نمایید. سرعت سایت یکی دیگر از راه های کاهش بانس ریت است که باید دقت بسیاری برای از دست ندادن مشتری انجام دهید.طبق گفته Strangeloop، تاخیر یک ثانیه می تواند باعث کاهش مواردی چون : ۷٪ هزینه فروش، ۱۱٪ بازدید صفحه و ۱۶٪ از رضایت مشتری را به همراه داشته باشد.
برای ,افزایش, سرعت سایت، در ابتدا باید مواردی مانند عکس، محتوا را بهینه کنید و از نرم افزار کشینگ (cashing)، هاست پرسرعت و CDN استفاده نمایید.یکی از ,بهترین, و سریعترین راه ها برای ,افزایش, سرعت، استفاده از Content Delivery Network یا همان شبکه توزیع محتوا است. حتما برای راه اندازی CDN از یک شرکت معتبر درخواست خود را ارائه دهید.
[b]۳- ایجاد و بهینه کردن Call to Action یا (CTA)

بعد از تلاش بسیار، کاربر وارد سایت شده است و شما باید تمامی تلاش خود را برای نگه داشتن او و کاهش بانس ریت و Exit Rate به کار برید. یکی از راه های کاهش بانس ریت و نگه داشتن کاربر، استفاده از کال تو اکشن است که می توانید بسته به نوع سایت و خدماتی که ارائه می کنید یک فرم یا یک دکمه ای که کاربر را بیشتر جذب نماید، ایجاد کنید. حتما برای ایجاد CTA، به ریزترین نکات برای ساخت آن دقت کنید،مثلا اگر یک دکمه طراحی میکنید، به نوع رنگ، نوشته درون آن، شکل دکمه و حتی محل قرار گرفتن آن دکمه هم توجه داشته باشید. سعی کنید فرم ها را طوری طراحی کنید که کاربر در ازای پر کردن آن، صاحب چیز با ارزشی از سایت شما شود. مثلا کاربر با دادن نام و نام خانوادگی و ایمیل، انتظار دارد بسته به نوع سایت صاحب یک E-book یا کد تخفیف یا مواردی این چنینی شود.
[b]۴- تست A/B برای صفحات لندینگ

این امکان وجود دارد که سرتیتر یا کال تو اکشن ها گاهی اوقات کار نکنند. به همین دلیل می توان به اهمیت استفاده از A/B testing پی برد. با استفاده از استراتژی های محتوا در هر صفحه و اجرای تست A/B برای هر کدام، می توان عملکرد هر کدام از آن ها را دید.

شما می توانید صفحات لندینگ مختلفی را برای اهداف مختلف چون کاربران، نواحی، کلمات کلیدی و.. ایجاد نمایید. اگر شما دارای کاربران بین المللی هستید، پس می توانید با توجه به موقعیت مکانی کاربران، صفحات لندینگ اختصاصی را به آن ها نشان دهید. نمایش محتوا برای کاربران می تواند بسته به زبان، واحد پولی و زمینه فرهنگ آن ها متفاوت باشد و این کار باعث ,افزایش, تجربه کاربری می شود
.
۵- استفاده از ویدئو برای تعامل بیشتر با کاربر

استفاده از ویدئو نسبت به متن و عکس، برای کاربران جذاب تر بوده و تمایل آن ها برای دیدن و ماندن در چنین صفحاتی بیشتر خواهد بود. شما می توانید از ویدئو برای پیش زمینه صفحه خود استفاده کنید یا به عنوان یک call to action به یک صفحه اضافه نمایید.[تصویر: googlephotos.jpg]ویدئو ها نسبت به دیگر محتواها قوی تر بوده و کاربر را به سمت صفحه جذب می نمایند. شما می توانید با استفاده از انیمیشن، موسیقی، صوت، روایت و داستان، رنگ ها و دیگر ابزارهای مختلف، کاربران را در صفحه لندینگ خود نگه دارید. شما حتی می توانید یک ویدئو مناسب را ایجاد یا ترجمه کنید و از آن برای گرفتن مشتری استفاده نمایید. ,بهترین, کار برای هزینه کمتر، استخدام یک فریلنسر برای ترجمه فیلم ها می باشد.

البته راه حل های دیگری نیز هست که در صورت علاقه می توانید در لینک زیر آنها را مطالعه بفرمایید.
https://wikidemy.ir/reduce-bounce-rate-ways/
[تصویر: hero-image-optimized-1523986089-1.jpg]
[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[/b] سیموری خنج...
ما را در سایت سیموری خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی simori بازدید : 186 تاريخ : شنبه 9 آذر 1398 ساعت: 14:57