بهترین کشور های اروپایی برای سرمایه گذاری در سال ۲۰۱۹

ساخت وبلاگ
لهستان
این کشور یکی از مطرح ترین کشور های اروپایی در اقتصاد قوی و رو به رشد است. لهستان ششمین اقتصاد قوی در اتحادیه‌ی اروپا می باشد. 

بهترین و راحت ترین روش سرمایهگذاری در لهستان، از طریق صندوق سرمایهگذاری در بورس (ETF) است. این صندوق تا آگوست ۲۰۱۷، ۳۴۲ میلیون دلار سرمایه داشته است و سرمایه‌گذاران بین‌المللی بسیاری را به خود جلب کرده است. 

اگر تصمیم دارید در این کشور پر رونق سرمایه‌گذاری کنید، فرصت‌های عالی در انتظارتان است و برای شروع هم راحتتر ویزای شینگن به شما تعلق می گیرد. علاوه‌ بر سرمایه‌گذاری مستقیم در صندوق‌های بورس و اوراق بهادار، بخش‌های هوافضا، الکترونیک و خرده‌فروشی نیز برای سرمایه‌گذاری دارای موقعیت بسیار مناسبی هستند. 
 

اسلوونی 
این کشور دارای اقتصادی توسعه یافته است و از نظر درآمد سرانه در بین کشورهای اسلاویک در دسته ثروتمندترین کشورهاست. صنعت‌های اصلی این کشور وسایل نقلیه موتوری، تجهیزات الکترونیکی، ماشین‌آلات، مواد دارویی و سوخت است. کشور اسلوونی از اقتصاد و وضعیت اجتماعی پیشرفته‌ای برخوردار است.

اسلوونی پتانسیل‌های قوی اقتصادی در اتحادیه اروپا را داراست. همچنین این کشور با مالیات ۲۰ درصدی یکی از کمترین میزان مالیات ها را در اروپا دریافت می کند. 


اسپانیا
کشور اسپانیا درحال‌ حاضر سومین کشور جذب‌ کننده‌ی سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی است. پس از پشت‌ سرگذاشتن دوره‌ی رکود اقتصادی، این کشور سرانجام توانست قوانین مربوط به سرمایه‌گذاری خارجی را بهبود بخشد.

کشور اسپانیا با ایجاد انگیزه‌های بیشتر برای بخش خصوصی، توانست اعتماد کارآفرینان خارجی را جلب کند. صنعت گردشگری در حال توسعه، زیرساخت‌های عالی، شبکه‌ی حمل‌ و نقل زمینی و پیشرفت عظیم انرژی‌ های تجدیدپذیر سبب شده اقتصاد این کشور با قدرت و ثبات فوق‌العاده‌ای روبه‌رو شود و پیشرفت زیادی نسبت به سال های گذشته را داشته باشد. اسپانیا یکی از انعطاف‌پذیرترین کشورها در استقبال از سرمایه‌گذاران خارجی است. 



اتریش 
کشور اتریش طی دهه های اخیر به یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان تبدیل شده است. اقتصاد کشور اتریش در پایان جنگ جهانی دوم در وضعیت اسفناکی بود و صنایع زیر ساختی بطور کلی نابود شده بود و تولید بخش صنعت، عملا به صفر رسیده بود. پس از این دوران نزولی در اقتصاد اتریش، مسئولین این کشور به منظور بازسازی اقتصادی اتریش در چارچوبی مستقل و خودکفا برنامه مارشال را در سال ۱۹۴۸ طرح ریزی نمودند.

ساختار اقتصادی اتریش را بیش از همه، شرکتهای کوچک و متوسط تشکیل می دهد. با عنایت به جمعیت اتریش و میزان درآمد سرانه آن به تناسب جمعیت و همچنین میزان درصد بیکاری، اتریش تلاش نمود تا بنگاههای کوچک و متوسط را تا حد زیادی گسترش دهد تا بتواند علاوه بر کاهش میزان بیکاری، درآمد سرانه را افزایش دهد.

در حال حاضر اتریش یکی از کشور های ثروتمند اروپا به حساب می آید و سرمایه گذاران بسیاری را به خود جذب کرده است. سیموری خنج...
ما را در سایت سیموری خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی simori بازدید : 209 تاريخ : دوشنبه 12 فروردين 1398 ساعت: 0:38